VINYERÓ· SOMMELIER · DISTRIBUÏDOR

Des de l’experiència en la distribució de vins, la sumilleria i la vitivinicultura, els amics Josep, Ludo i Rubén uneixen esforços per crear HumanVins.

Amb aquesta original tríada representen persones (vinyerons) amb un ofici ben clar, el d’elaborar vins de diferents paisatges.

ruben_252X226

“Vinyeró” de Finca Parera. Fill del reconegut agricultor ecològic Jordi Parera Barba. Creix a la finca i des del 1999 està al celler i vinyes al costat del seu pare, mentre es forma com a Ingenier Agrícola i Enòleg.

Amb l’afecte a la terra, el paisatge, la fruita, i l’ofici de “vinyeró” … elaboren vins que denoten de forma natural el seu origen: el Penedès i el mediterrani.

josep-252X226

Després dels seus estudis de summilleria a l’Escola d’Hosteleria de Barcelona, va crear la seva empresa de distribució de vins i caves a Barcelona i Baix Llobregat, amb l’objectiu de buscar i donar a conèixer vins amb identitats pròpies, mostres de la grandiositat d’un terrer, d’un projecte familiar i humà, d’una aposta atrevida per la vinicultura ecològica i biodinàmica.

ludo-252X226

A la seva terra natal, La Loire, va realitzar els seus estudis de sumilleria. Però és a Anglaterra, a l’Hotel du Vin de Brighton, on es va forjar la seva passió pel vi, aprenent tots els secrets del món vinícola amb l’ajuda de Mathieu Ouvrard i Gerard Basset.

Amb una experiència àmplia, va ser cap sommelier en un Estrella Michelin de la costa Blava francesa. A Catalunya, la seva marxa va començar a Lavínia, per a després ser assessor-sommelier del grup Ca La Nuri, on va voler mostrar la importància d’una agricultura sana, apostant per vins naturals.

La seva incansable inquietud per trobar vins autèntics va portar fins al projecte que avui és HumanVins.