VIÑERÓN· SOMMELIER · DISTRIBUIDOR

Desde la experiencia en la distribución de vinos, la sumillería y la viticultura , los amigos Josep, Ludo y Rubén unen esfuerzos para crear HumanVins .

Con esta original tríada representan personas (viñerons) con un oficio bien claro , el de elaborar vinos de diferentes paisajes.

ruben_252X226

«Viñerón» de Finca Parera. Hijo del reconocido agricultor ecológico Jordi Parera Barba. Crece en la finca y desde 1999 está en la bodega y viñedos al lado de su padre, a la vez que se forma como Ingeniero Agrícola y Enólogo.

Con el afecto a la tierra, el paisaje, la fruta y el oficio de «viñerón», elaboran vinos que denotan de forma natural su orígen: el Penedés y el Mediterraneo.

josep-252X226

Després dels seus estudis de summilleria a l’Escola d’Hosteleria de Barcelona, va crear la seva empresa de distribució de vins i caves a Barcelona i Baix Llobregat, amb l’objectiu de buscar i donar a conèixer vins amb identitats pròpies, mostres de la grandiositat d’un terrer, d’un projecte familiar i humà, d’una aposta atrevida per la vinicultura ecològica i biodinàmica.

ludo-252X226

A la seva terra natal, La Loire, va realitzar els seus estudis de sumilleria. Però és a Anglaterra, a l’Hotel du Vin de Brighton, on es va forjar la seva passió pel vi, aprenent tots els secrets del món vinícola amb l’ajuda de Mathieu Ouvrard i Gerard Basset.

Amb una experiència àmplia, va ser cap sommelier en un Estrella Michelin de la costa Blava francesa. A Catalunya, la seva marxa va començar a Lavínia, per a després ser assessor-sommelier del grup Ca La Nuri, on va voler mostrar la importància d’una agricultura sana, apostant per vins naturals.

La seva incansable inquietud per trobar vins autèntics va portar fins al projecte que avui és HumanVins.